Αναζητήστε :
 

Σχετικά με εμάς

Στόχος του Unimarket

είναι να δώσει στον καταναλωτή την ευκαιρία να κάνει τις αγορές του σε επώνυμα και εγγυημένα προϊόντα, ξοδεύοντας πολύ λιγότερα χρήματα.

To Unimarket είναι ένα καινούριο ηλεκτρονικό κατάστημα, ιδιοκτησία της εταιρίας με την επωνυμία «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» και με διακριτικό τίτλο «33 Communication», που απευθύνεται μόνο σε μέλη συμβεβλημένων συλλόγων (βλέπε Όρους Χρήσης).

Σε συνεργασία με ελληνικούς οίκους αλλά και οίκους του εξωτερικού, το Unimarket μπορεί να σας προσφέρει προϊόντα για εσάς και τους αγαπημένους σας όπως ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, είδη περιποίησης, ένδυσης και υπόδησης, προϊόντα τεχνολογίας – υπολογιστές, τηλέφωνα και αξεσουάρ, αλλά και προϊόντα για το σπίτι όπως λευκά είδη, ηλεκτρικά και είδη κουζίνας.

Στόχος μας είναι, να καλύψουμε τις ανάγκες του υποψήφιου πελάτη και να αποτελέσουμε πηγή έμπνευσης και ανανέωσης τόσο του σπιτιού όσο και της διάθεσης του.

Έτσι οπουδήποτε κι αν κατοικείτε, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας έκθεση, και να δείτε ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων μας από τα πιο μικρά και οικονομικά μέχρι τα πιο μεγάλα και πολυτελή.

 

Το εύχρηστο & φιλικό

προς το χρήστη σύστημα πλοήγησης του unimarket.gr, θα σας βοηθήσει να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα στα προϊόντα του ενδιαφέροντός σας μέσα από την άνεση του σπιτιού σας, χωρίς να νοιάζεστε για τα ωράρια της αγοράς, χωρίς κόπο και με το δυνατόν λιγότερο κόστος.

 

Βασική μας αξία

είναι η προσφορά ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, που ξεκινά από την εμπειρία της περιήγησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέχρι την παράδοση του προϊόντος και την άριστη εξυπηρέτηση από το προσωπικό μας.

 

Σας ευχόμαστε καλές αγορές!