Αναζητήστε :
 

Τρόπος πληρωμής

Με πιστωτική κάρτα

Το Unimarket δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express & Diners για την πραγματοποίηση των αγορών σας.

Σημειώνεται ότι το Unimarket δεν συλλέγει τα στοιχεία πιστωτικής κάρτας σας αλλά κάθε φορά που θέλετε να συμμετέχετε στην ολοκλήρωση κάποιας παραγγελίας, μεταφέρεστε αυτομάτως στην οικεία ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία η 33 Communication έχει συμβληθεί για τον σκοπό αυτό, και εκεί εισάγετε τα στοιχεία πιστωτικής κάρτας.

Κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας μας

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς και να μας αποστείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με e-mail στο info@unimarket.gr.

1. Τράπεζα Πειραιώς:
GR97 0171 7520 0067 5213 9224 306
Δικαιούχος  ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

2. Alpha Bank
GR78 0140 1700 1700 0232 0007 213
Δικαιούχος  ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

3. Eurobank
GR45 0260 3670 0003 3020 0436 655
Δικαιούχος  ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Η παραγγελία ισχύει από την στιγμή που ολοκληρώνεται η κατάθεση. Σε περίπτωση μη πραγματοποίησης κατάθεσης η παραγγελία ακυρώνεται σε 48 ώρες από την υποβολή της.

Ασφάλεια

Οι πληρωμές σας υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχου κάρτας Verified by Visa και MasterCard SecureCode των Οργανισμών Πληρωμών Visa και MasterCard αντίστοιχα. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν ως σκοπό να σας προσφέρουν πρόσθετη προστασία όταν εκτελείτε πληρωμές από το web με την κάρτα σας, εφόσον έχουν ενεργοποιηθεί από την εκδότρια Τράπεζα της κάρτας που χρησιμοποιείτε κι εφόσον έχετε ήδη αποκτήσει ένα προσωπικό κωδικό (pin) που θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για τις πληρωμές στο web, ακολουθώντας τις οδηγίες της Τράπεζάς σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακόμα κι αν η εκδότρια Τράπεζα της κάρτας σας δεν συμμετέχει ακόμη στις υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode, η συναλλαγή σας θα γίνει κανονικά αποδεκτή και θα εκτελεστεί με ασφάλεια.

Επιλέξτε Verified by Visa και MasterCard SecureCode για περισσότερες πληροφορίες.